Bestellen

Bestellen bij Teddys.nl

Bestellen bij www.teddys.nl online gaat snel en simpel. Ons bestelproces bestaat uit vier duidelijke stappen. Jouw bestelling wordt pas definitief nadat je de bevestiging per mail hebt ontvangen.


1. Selecteer de producten die je leuk vindt en graag wil kopen

Met de knop in shoppingbag voeg je het artikel toe. Wil je meerdere exemplaren bestellen, pas dan het aantal aan in mijn shoppingbag.  Met de knop Verder winkelen ga je weer terug naar de winkel.  Heb je je bedacht? Geen probleem, klik dan op het prullenbakje om een product te verwijderen.
Ben je klaar met winkelen? Klik dan op afrekenen. Vul evt. hier de actie/kortingscode in. (geen kadobon)
 

2. Voer je adresgegevens in

In het scherm jouw gegevens vul je jouw adresgegevens in. Deze informatie gebruiken wij voor het verzenden van je bestelling. Velden met een sterretje (*) zijn daarom verplicht om in te vullen.  Ben je klaar met je gegevens invoeren? Klik dan op Volgende stap.
 

3. Kies verzend methode

-PostNL kies je, als je wilt dat de bestelling wordt bezorgd.
-Afhalen in de winkel kies je, als je zelf de bestelling bij Teddy's Zijdstraat 67 Aalsmeer ophaalt.

4. Betalen van de bestelling

Heb je een kadobon, vul de barcode die op de bon vermeld staat. 
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Volg de instructies die jouw bank je geeft.
Wanneer je kiest voor vooruitbetaling, wordt bedoelt per overschrijving. Omdat deze betaalmethode langer duurt, zal het verzendtermijn ook langer zijn.
Bij de keuze afhalen winkel kies je ervoor om de bestelling in de winkel af te rekenen. De artikelen worden niet langer dan 48 uur vastgehouden.
 

4. Bevestig je bestelling

In deze stap krijg je een overzicht van je bestelgegevens. Klopt alles? Dan kan je de bestelling afronden met de knop Bevestig bestelling. Wil je iets wijzigen? Klik dan op Wijzig bestelling en pas je bestelling aan.
 
5. Vragen?

Wanneer er nog vragen zijn over het bestelproces verwijzen we je door naar veel gestelde vragen.

Ga naar boven