Betalen

Betalen

Teddys hanteert diverse betaalmethoden. Onderstaand een opsomming en uitleg hierover.

Betaalmethoden

iDeal
Hiermee kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankier kan je direct gebruik maken van iDEAL. Contacteer jouw bank als je vragen hebt hierover.
 
Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij www.Teddys.nl veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Sisow. Het daarom mogelijk dat je de naam van Sisow tegenkomt op je rekeningafschrift. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de SSL-methode verstuurd. 

Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:
1. Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij een Nederlandse bank kun je gebruik maken van iDEAL.
2. Zodra je bij de kassa op "naar betalen" hebt gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal.
3. Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
4. Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
5. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Teddys.nl krijgt het bericht dat de aankoop is betaald.
6. Direct daarna starten we met de uitvoering van je bestelling.


Kadobon
Je kan eenvoudig betalen met de kadobon die je van Teddys hebt ontvangen. Kies als betaalmethode kadobon en voor de code in zoals hierop aangegeven en bevestig de bestelling. Alleen kadobonnen met een barcode kunnen via de webshop ingewisseld worden. 

Vooruitbetaling NL59ABNA0616838212  tnv Teddy's Aalsmeer

Deze betaalmethode is alleen handig als je niet internet bankiert of als je vanuit het buitenland betaalt. Vooruitbetaling houdt in dat je zelf het totaalbedrag van de bestelling op onze rekening overboekt, onder vermelding van je ordernummer. Op je orderbevestiging, die je via e-mail ontvangt, vind je het bankrekeningnummer. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt je bestelling zo snel mogelijk op het opgegeven afleveradres bezorgd.

Betalen bij afhalen in de winkel
Het is mogelijk de bestelling in de winkel in Aalsmeer te betalen. Bij deze methode is het van belang dat je binnen 48 uur de bestelling hebt opgehaald. 

 

 

Ga naar boven