Over de winkel

Graag neem ik je mee naar 1995, het begin van Teddy’s kinderkleding in Aalsmeer. Een heel gezellig klein dorpswinkeltje waar iedereen zich op z’n gemak voelt.
Het enthousiasme van de klanten en het Teddy’s  team zorgt ervoor dat Teddy’s na 3 jaar al uit zijn jasje groeit. Nu, in een winkel die wel 10 keer zo groot is, lukt het ons gelukkig nog steeds het  ‘dorpswinkel’ gevoel te behouden en daar zijn we reuze trots op!
 
Teddy’s verkoopt veel merken in verschillende prijsklassen voor jongens, meisjes en baby's vanaf maat 56 tot en met 176. De goede kwaliteit van de merken zijn erg belangrijk voor ons.
Wij willen graag een breed aanbod bieden, zodat er voor elk kind wat moois te vinden is waarin hij/zij zich lekker voelt.
Als je een artikel zoekt die Teddy’s niet (meer) heeft, zoeken we verder bij de leverancier of bij winkels waar Teddy’s mee samenwerkt, zodat er uiteindelijk zoveel mogelijk blije en tevreden kinderen en dus ook hun ouders Teddy’s verlaten en graag weer terug komen.
Wij willen met z’n allen graag dat iedereen het fijn vindt om bij Teddy’s te kopen.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat juist de combinatie van een ‘stenen winkel’ en webshop veel voordelen biedt. Onze ‘stenen winkel ’klanten, kunnen voorkijken in de shop en
de kleding ophalen in de winkel, maar natuurlijk ook bestellen en thuis laten bezorgen. Alle webshop klanten zijn altijd welkom lekker te shoppen in de 'stenen winkel' van Teddys om te voelen en passen. De grote speeltrein staat klaar voor de kinderen!

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te laten zijn dus als een maat er niet meer is of het product staat niet bij je favoriete merk, schroom dan niet om te bellen naar de winkel in Aalsmeer. Er kan in ieder geval heel veel geregeld worden.
Neem in dat geval zeker contact met ons op nummer 0297-344370 of mail naar info@teddys.nl.

Ga naar boven